Wie zijn wij?

Wat ons bindt, is onze droom: een gelukkig en gezond leven op aarde voor de kinderen van onze kinderen.

Organisaties zijn cruciaal bij het realiseren van onze droom. Onze passie ligt in het richting geven en beter laten functioneren van organisaties. Daarom is onze purpose 'het toekomstbestendig maken van organisaties' om zo onze droom te realiseren.

Zijn wij 'geitenwollensokkerig'?

Nou, nee.

Tomorrow's Leadership bestaat uit een groep pragmatische professionals. Deze professionals hebben ieder hun eigen expertise op relevante vlakken van de toekomstbestendige organisatie.

Maak hieronder kennis met ons. En wil je een keer met een van ons face to face kennismaken of sparren over de toekomstbestendige organisatie: stuur ons dan een bericht. Dat vinden we alleen maar heel erg leuk!

Organizational Futurist
Heiske heeft een Master degree in Industrial Engineering and Management Science en meer dan 10 jaar ervaring in verschillende Fortune 500 bedrijven. Heiske is een ware pioneer; ze heeft een visie over hoe de toekomst eruit moet zien. Ze functioneert als een kompas. Zij zet een punt op de horizon en vertaalt dit naar een praktische aanpak. Met haar creativiteit weet ze handig in te spelen op onverwachte situaties. Haar enthousiasme en gestructureerde manier van werken, helpt haar mensen te motiveren om in de juiste richting te bewegen en zo succesvol transformaties te realiseren.
Schermafbeelding 2019-01-30 om 13.57.15

Vera van Thiel

Customer Happiness Officer
Vera is onze expert op het gebied van communicatie en het onderhouden van duurzame relaties met jou als klant. Ze weet als geen ander te achterhalen waar jij of jouw organisatie behoefte aan heeft. Als verbinder pur sang koppelt ze jouw vraagstuk aan de juiste Tomorrow's Leadership professional. Gedurende het traject houdt Vera vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Het belangrijkste voor ons is namelijk dat jij en jouw organisatie zeer tevreden zijn over jullie Tomorrow's Leadership ervaring!
Photo Henk

Henk Stomps

Chief Happiness Officer
Henk heeft een Master degree in Bedrijfseconomie en heeft ruim 15 jaar ervaring in zowel MKB als multinationals. Henk kan goed luisteren en observeren. Dit helpt hem snel individuele standpunten en onderlinge relaties te doorzien. Met zijn empatisch vermogen en drang naar samenwerking weet hij relevante personen actief te betrekken in een uitdagende maar veilige en harmonieuze omgeving. De combinatie van zijn omgang met mensen, achtergrond in de IT en Finance, interesse in innovaties en risico bewustzijn maakt hem krachtig in verbetermogelijkheden identificeren. Zijn tweede studie Filosofie met als specialisatie 'Geluk' maakt hem tot onze Chief Happiness Officer.
561f1373c8538d008dbedb4903dc8d12

Hanneke Roefs

Trainer
Hanneke heeft zo'n 20 jaar ervaring op het gebied van recruitment en coaching binnen zowel bekende multi-nationals als kleine organisaties. Ze is gefascineerd door mensen en vindt niets leuker dan ze te laten groeien en bloeien. Met haar kennis en ervaring op het gebied van NLP en Systemisch Werken neemt Hanneke mensen op een oplossingsgerichte manier mee op ontdekkingstocht. Door de inzichten die ze geeft, weet ze mensen in beweging te krijgen. Dit resulteert uiteindelijk in ontwikkeling beter benut potentieel!
Stijn

Stijn van Herwerden

Tomorrow's Movie Maker
Stijn is Audiovisueel Vormgever en vindt, naast klimmen, dan ook niets leuker dan video's produceren. Alle opnames die je van Tomorrow's Leadership voorbij ziet komen, zijn van zijn hand. Met zijn opnames levert hij een bijdrage aan kennisdeling en het vergroten van zelfkennis. Het kan soms namelijk heel leerzaam zijn om je eigen gedrag op beeld terug te zien!
Margot-van-den-Berg

Margot van den Berg

Trainer
Margot heeft een Master degree in Work and Organization Psychology en ruim 20 jaar ervaring als HR Manager en senior Coach bij bekende multinationals. Margot werkt op een intuïtieve, integere en professionele manier. Bij haar voelen mensen zich snel veilig en vertrouwd.
Karolien Kerssen

Karolien Kerssen

Hands-on Transformer
Karolien heeft een Master degree in Industrial Engineering and Management Science en ruim 20 jaar ervaring binnen bekende multinationals. Ze is een ware doener en teamplayer. Samen het einddoel bereiken, is haar drijfveer. Zowel professioneel als bij het uitoefenen van haar hobby, muziektheater. Met haar scherpe observatievermogen, luisterend oor en inlevingsvermogen, weet ze wat er op de vloer leeft. Deze kennis gebruikt ze handig om alle lagen in de organisatie in veranderingen mee te krijgen.
Caroline Swanenberg

Caroline Swanenberg

Transformation Facilitator
Caroline heeft een Master degree in Industrial Engineering and Management Science en ruim 10 jaar ervaring binnen verschillende multinationals. Caroline kan goed luisteren en is nieuwsgierig van aard. Hierdoor weet ze feilloos de juiste vragen te stellen om mensen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Door haar leidinggevende ervaring op zowel Operationeel als HR vlak heeft ze in transformaties oog voor het proces en de mens. Ze is Barret Values Center gecertificeerd.