De toekomstbestendige makelaar

Staete liep zo’n 18 jaar geleden al voorop in de ontwikkelingen. Deze aanbieder van diverse woon-gerelateerde diensten zoals makelaardij, taxaties, hypotheken en projectontwikkeling ging als één van de eerste makelaars digitaal. Op zuilen met touchscreens waren klanten toen al in staat om het aanbod van huizen te bekijken. 

Natuurlijk wil deze makelaar zijn voorsprong behouden! Maar hoe zorg je ervoor dat je voorop blijft lopen?

Na een degelijke analyse bestaande uit zo’n 2000 (!) interviews, diverse brainstormsessies met de teams en heel veel uurtjes nadenken werd het heel duidelijk hoe de toekomst van Staete eruit moet gaan zien. Een super goed doordacht plan maakt Staete klaar voor de toekomst! 

Even voorstellen…

Vorige week werd dit plan gepresenteerd. Heiske was erbij als dagvoorzitter en expert op het gebied van de toekomstbestendige organisatie. 

Natuurlijk passeerden de nodige technologische ontwikkelingen de revue met alle gevolgen van dien. Als we het hebben over verandering dan kan het onderwerp gedrag niet ontbreken. Om inzicht te krijgen in het gedrag dat nodig is voor het toekomstbestendige Staete ging de groep daarom op ontdekkingstocht op de Lumina mat.

Inzichten en plezier op de Lumina mat

De middag bracht iedereen duidelijkheid over de toekomst van Staete en het gemeenschappelijke doel. Nu gaat de organisatie over tot actie; het uitvoeren van het plan. We kunnen niet wachten tot we de resultaten gaan zien!

Weet jij wat er speelt buiten jouw organisatie en hoe jouw concurrenten van de toekomst eruit zien? Of ben je, zoals de meeste organisaties, te druk met het blussen van alle interne brandjes? Dat snappen we. Het is echter ook belangrijk je voor te bereiden op de toekomst. Wij helpen je graag hiermee op weg. Op naar morgen!

Leave a Comment